Vem är jag då?

Jag är en kvinna som gått igenom en hel del i livet så som många andra och lärt mig av erfarenheterna. År 2004 brände jag ut mig helt och hållet. Ensamstående med ett tonårsbarn. Arbetslös, flyttade till en okänd stad. miste min far under denna period samt min älskade katt. Startade eget , öppnade upp min mediala förmåga från 0 till 1000%. =) 

En otroligt intensiv period där jag fortfarande inte lyssnade på mitt inre. Jobbade hårt med min fysiska kropp som verkade falla samman sakta men säkert. Jobbade med mitt företag medialt och med kurser. Skrev min första bok.

Ja många år gick och ju klokare blir man ju med åren och så även jag. Har arbetat sedan 2004 med min inre personliga utveckling och är idag en ljusarbetare i ljus och kärlek. Jag har mitt kall att hjälpa andra som mår dålig och vill hitta sig själv och bli upplysta.  Jag älskar djuren och barnen och värnar alltid lite extra om dom, jag är även djurkommunikatör.

Tankar är något som jag fortfarande håller på att arbeta med att bara ha ljusa tankar i kärlek. Allt negativt som kommer i våra tankar blockerar våran egen väg som vi ska ta. Som hinder gör att det bara står stilla. Vi förstör för oss själva och kan aldrig skylla på någon annan.

Ja så vem är jag då? Jo en kvinna som nu landat i mig själv och ser vad jag vill. Låter ingen trampa på mig och ser mig själv för den ljusa modiga kärleksfulla själ jag är som är modig nog att gå på denna jord i denna tidsperiod. Jag föreläser om stress/återhämtning även på företag så kontakta mig om ni vill att jag ska komma.

Föreläsare, författare och själslig coach. Min bok "En vanlig människa" finns på dom flesta E-bokhandlare.

Mina kurser finns att tillgå på facebooksidan Harmonicas. Eller ring mig för info. tel 0767736998


© Copyright Harmonicas